top of page

Kurser

Kurser för organisationer och företag. I grupp ger vi effektiva och vetenskapligt förankrade utbildningar för att hantera och minska stress.

 

Vår kurs har visat goda resultat vad gäller:

 

  • minskad stressnivå

  • ökat välmående

  • ökad produktivitet och fokus

  • ökad arbetstillfredsställelse bland medarbetare och chefer

 

Vi rekommenderar satsningar på förebyggande åtgärder. Träning i stresshantering är en investering med stor potential att minska kostnader.

Praktisk information

Upplägg

Stressträningen ges vid tre till fyra tillfällen, varje tillfälle är två till tre timmar. Under träffarna varvas diskussioner med praktiska övningar. 

 

Pris
Från 45 000 kr/ kurs, beroende på antal deltagare och tillfällen.

I kursavgiften ingår kursmaterial och inspelade meditationer. 


 Kontakta oss
 för exakt uppgörelse.

Denna gruppbaserade träning med grund i KBT har fått stöd i psykologisk forskning. Läs gärna mer om ACT och forskningen bakom metoden här.

Tidigare deltagare har givit kursen 4,7 av 5 i snittbetyg

Petra Kahn Nord stresscoach som ger stresshantering och coaching i Stockholm. Coachingen sker med hjälp av ACT och mindfulness-tekniker.

PETRA KAHN NORD 

Diplomerad coach

info@petrakahnnord.com

+46 70-7308851

 

Petra har erfarenhet av att utbilda medarbetare och chefer för att hantera och minska stress. Hon har även coachat privatpersoner, par och grupper att prestera och må bättre.

Daniel NussdorfManager,Sigma Technology Sweden 

"Kursledaren Petra Kahn Nord var pedagogisk och gav oss en spännande och intressant kurs. Olika övningar gav oss bättre insikt i hur vi bör förhålla oss till och hantera våra tankar och känslor på ett mer kontrollerat sätt."

"Tack, den här kursen förändrade mitt liv till det bättre. Innan drev jag bara stressat omkring utan mål och mening. Nu står jag stadigt och balanserat i livet!

Karin Albrektsson, arkitekt 

bottom of page