Bok & meditationer

Bli vän med din stress: ACT – så funkar det är en personlig handbok av stresscoachen Petra Kahn Nord i konsten att lära sig leva med och hantera stress.

Stress är en naturlig och ofrånkomlig del av livet, men kan bli ett problem om man låter den helt ta över och styra ens vardag. I Bli vän med din stress: ACT – så funkar det visar författaren och stresscoachen Petra Kahn Nord hur man med hjälp av den nya terapiformen ACT, Acceptance and Commitment Therapy, kan få ett rikt, lyckligt och hälsosamt liv genom att acceptera negativa känslor som stress, oro och ångest.

Boken ger konkreta förslag på stresshantering, genom bland annat mindfulness och lära sig ha distans till sina tankar. De olika verktygen förklaras på ett inspirerande och lättillgängligt sätt. Författaren berättar också personligt om hur hon själv förändrat sitt liv med hjälp av ACT.

Mer om ACT: ACT är en terapiform som används för att motverka stress och psykisk ohälsa i olika sammanhang. Det går ut på att identifiera vad man tycker är viktigt i livet för att ta konkreta steg i den riktningen och lära sig hantera sina tankar och känslor.​

Beställ boken

Akademinbokhandeln.png
logo_adlibris.png
bokus-200x200.png
Storytel.png
SE_PACKSHOT_BLI_VÄN_MED.jpg

Sagt om boken

"Boken är en både lättläst och lätt förståelig med sitt upplägg. Rekommenderar den varmt till alla vare sig man tror sig ha " problem" eller inte. Alla kan få ut något av att läsa den här boken."

 

- LN, kundrecension från läsare

Vi upplever alla stress,  det i sig behöver inte vara farligt och Petra visar hur vi hanterar den bättre.

- Birgitta Ohlsson, fd. EU- och demokratiminister

Äntligen en självhjälpsbok utan floskler! Dess ärliga, nakna och raka ton berörde mig på djupet. Jag är övertygad om att boken kommer kunna hjälpa många att hantera stress och ångest.” 

 

- Benjamin "Beppe" Singer, programledare och föreläsare 

                               

"Bli vän med din stress har hjälpt mig att se ångesten i vitögat och utmana mig själv och ångesten med en acceptans jag aldrig förr vågat mig på. Denna lilla bok var verkligen en livsförändrare för mig."

 

- Rekommendation från personal på Pocketshop

Meditationer